MITÄ TEHDÄ SYNTYMÄPÄIVÄNÄ KARAOKEEN LIITTYEN

post thumb
Juhlien Järjestäminen
by Pauliina/ on 11 Sep 2022

MITÄ TEHDÄ SYNTYMÄPÄIVÄNÄ KARAOKEEN LIITTYEN

Se mitä tehdä syntymäpäivänä on varmasti lähes jokaiselle tuttu mietinnän aihe omien tai läheisen syntymäpäivän lähestyessä. Karaoken ystävälle loistava idea ovat tietenkin karaokejuhlat, mutta nekin tarjoavat monenlaisia vaihtoehtoja. Siihen millaiset syntymäpäivät kannattaa järjestää vaikuttaa syntymäpäiväsankarin mieltymykset, budjetti, asuinpaikka ja esimerkiksi vieraiden määrä. Karaokejuhlat voivat esimerkiksi olla hyvin pienet ja intiimit perhejuhlat kuin myös valtavat bileet suurelle joukollekin.

ERILAISIA MITÄ TEHDÄ SYNTYMÄPÄIVÄNÄ -IDEOITA

Ammatti-DJ-palveluiden palkkaaminen syntymäpäiville on takuuvarma hitti, mutta myös erittäin kallis idea. Tällöin karaokejuontaja takaa viihtyvyyden ja oikeanlaisen musiikin soittamisen pitkin iltaa. Hieman edullisempi vaihtoehto etenkin melko pienelle seurueelle on etsiä kaupungista valmiit karaokejuhlat ja liittyä niihin mukaan. Monet ravintolat ja baarit järjestävät etenkin viikonloppuisin karaokeiltoja, joissa voi myös olla vaihtelevia teemoja.

Ohjelmaa aikuisten synttäreille voi järjestää kotonakin. Vuokratut, omat tai kaverin karaokevälineet huolehtivat siitä, että karaokesta pitävä syntymäpäiväsankari ja vieraat viihtyvät. Tämä on yleensä myös edullisin syntymäpäiväidea karaokeen liittyen. Entistäkin edullisemmat syntymäpäivistä saa nyyttärien tyylisillä juhlilla, jolloin jokainen osallistuu ruoka- ja juomatarjoiluun. Tunnelmallinen valaistus, pikkupurtavat ja juotavat, sekä monipuolinen kappaletarjonta huolehtivat viihtyisyydestä. Usein muuta ohjelmaa ei edes tarvita, sillä vieraat viihtyvät laulaen tai musiikkia kuunnellen. Tosin esimerkiksi karaokekilpailut tai teemakaraoke ovat myös loistava idea.

OHJELMAA KARAOKEEN LIITTYEN

Syntymäpäivillä voi tehdä karaokeen liittyen muutakin kuin laulaa karaokea. Esimerkiksi tilava tanssilattia takaa, että ne, jotka eivät ole lauluvuorossa pääsevät tanssimaan ja juhlimaan. Karaoken ohella esimerkiksi juonnetut kilpailut voivat olla hauska idea. Yksi loistava idea onkin esimerkiksi hauska tietokilpailu syntymäpäiväsankarin elämästä.