Bob Kramerin Zwilling-sarjan laadukas kokkiveitsi sopii täydellisesti lihan leikkaamiseen, isojen vihannesten paloitteluun ja yrttien hienontamiseen. Micartasta valmistettu tukeva kahva on ergonomisesti muotoiltu, joten veistä on erittäin miellyttävä käyttää. Koska veitsen käyttö on mukavaa, voit työskennellä sillä pitkään väsyttämättä kättäsi. Veitsen SG2-teräksestä valmistetun erittäin kovan ytimen ympärille on taottu 100 kerrosta kahta eri tyyppistä terästä, joilla molemmilla on omat kovuutensa. Tuloksena on kestävä terä, joka on äärimmäisen terävä ja leikkauskyvyltään erinomainen. CRYODUR®-terä on karkaistu -196 °C:ssa, ja sen kovuus on noin 63 rockwellia, joten se on uskomattoman kestävä ja samalla myös joustava.Jokaisessa veitsessä on oma, ainutlaatuinen damaskikuviointi kunkin kerroksen pintarakennetta muuttavan erikoiskäsittelyn vuoksi. Kokkiveitsestä on saatavilla useita eri kokoja.