Palkittu veitsi upeasta sarjasta!Japanilaisen Yaxellin Zen-veitsisarja on voittanut useita palkintoja, ja sen kokkiveitsi on voittanut Aftonbladetin veitsitestin 2 vuotta peräkkäin. Tämä Kiritsuke ei ole huonompi, ja se tekee keittiöstäsi sujuvamman ja nautinnollisemman. Pohjimmiltaan se on kasvisveitsen ja kalaveitsen hybridi, ja kokki on perinteisesti käyttänyt sitä aseman merkkinä. Nykyään se on saatavilla myös kotikokeille, jotka haluavat keittiöönsä jotain aivan erityistä.Terä koostuu yhteensä 37 teräskerroksesta, joiden ydin on VG10-terästä ja muut kerrokset pehmeämpää, ruostumatonta terästä. Yhdistelmä tekee veitsestä erittäin kestävän, joka säilyttää terävyytensä. Vahva esteettinen ominaisuus tulee osittain terän yläosan taotusta pinnasta ja hiotusta alaosasta, jossa teräskerrokset näkyvät. Kahva on valmistettu hygieenisestä micarta-materiaalista ja yhdistetty 2 vahvalla teräsniitillä. Tämä on todellakin veitsi, johon voit luottaa! Pese veitsi käsin haaleassa vedessä välittömästi käytön jälkeen!