Kun haluat leikata erittäin ohuita viipaleita savulohesta, graavilohesta tai savukinkusta, se on lähes mahdotonta ilman oikeaa veistä. Tämä lohi- ja kinkkuveitsi sopii nimensä mukaisesti täydellisesti juuri näihin tehtäviin, koska se on luotu juuri sitä varten. Terävä ja ohut terä leikkaa lihan läpi helposti, eikä fileoi tai purista lihaa kasaan siten että se menettäisi muotonsa. Veitsi on oliivihiottu, mikä tarkoittaa, että terässä on ilma-aukkoja, jolloin veitsen ja leikattavan ruoka-aineen väliin ei muodostu tyhjiötä. Ilma-aukkojen ansiosta viipaleet putoavat leikkuulaudalle veitseen liimautumisen sijasta.Veitsien kädensijat on valmistettu intialaisesta FSC-sertifioidusta ruusupuusta. Ruusupuun korkea öljypitoisuus ja vähäinen kutistuvuus tekee siitä täydellisen keittiövälinemateriaalin. Veitsi kestää pesun astianpesukoneessa, mutta terävyyden säilyttämisen ja teräksen käyttöiän vuoksi suosittelemme pesemistä käsin.