Kauniisti taottu boning-veitsi Suncraftin Senzo-sarjasta. Veitsenterä sopii muotoilultaan ja kovuudeltaan erinomaisesti lihan erottamiseksi luisista lihapaloista sekä raan kalan ja lihan putsaamiseen. Veitsi on valmistettu Japanin Sekissä ja sen upea damascus-terä koostuu 33:sta teräskerroksesta, jonka sisin kerros on erittäin kovaa VG10-terästä. Veitsen terän kovuus on peräti 60-62 HRC Rockwellin asteikolla, minkä ansiosta se leikkaa hyvin ja pysyy pitkään terävänä. Veitsi on myös huolellisesti viimeistelty ja tuntuu kädessä tasapainoiselta. Lisäksi laadukkaaseen pakkapuiseen kädensijaan on rakennettu pieni kumilenkki, jonka tarkoituksena on vaimentaa iskuja ja sen myötä vähentää ranteen kuormitusta pitkän käyttöjakson aikana.