Karkeataottu Kuro Kiritsuke -veitsi on valmistettu VG-10-teräksestä, jota on käsitelty kahdeksan kertaa. Terä on 67-kerroksista damaskiterästä Tämä takaa erinomaisen terävyyden ja kovuuden, noin 58 HRC. Terävässä Kiritsuke-veitsessä on pitkä ja tehokas 23 cm:n terä, joka sopii täydellisesti pitkien ja kauniiden kala- ja lihapalojen leikkaamiseen.Terävä leikkaus tarkoittaa parempaa ja terveellisempää ruokaa. Hienommin leikattu pinta estää raaka-ainetta menettämästä väriään, makuaan ja tekee siitä paremmin kypsennystä kestävän. Samalla terävä reuna varmistaa, että leikatut ainesosat kestävät pidempään eivätkä ota makua mistään muusta. Tyylikäs kädensija on valmistettu poltetusta puusta, jossa on vahvike ja varsi on valmistettu 18/8-teräksestä, joten sinulla on täydellinen pito, tasapaino ja vakaus.