Miyabin upea veitsisarja koostuu 3:sta osasta: Kudamono-veitsi, 9 cm, Shotoh-veitsi, 13 cm Gyutoh-veitsi, 20 cm. Kudamono on yrttiveitsi, joka on täydellinen pienehköjen hedelmien ja vihannesten leikkaamiseen. ja Shotoh on hiukan suurempi, erittäin monipuolinen yrttiveitsi. Gyutoh on kokkiveitsi, joka silppuaa, leikkaa ja suikaloi kaiken lihasta vihanneksiin.Kaikkien terien ydin on tehtyMC66 mikrokarbidijauheteräksestä, mikä tekee niistä äärimmäisen teräviä ja kestäviä. CRYODUR®-karkaistun terän kovuus on noin 66 HRC, ja sitä ympäröi 132 kerrosta ruostumatonta, kauniin harmaaksi muotoiltua damaskusterästä. Ergonominen kahva on mustaa vaahteraa. Veitset ovat korkeinta laatua, ja ne valmistetaan Sekissä Japanissa. Suosittelemme veitsien ylläpitoa ja hiomista hiomakivellä tai Zwilling V-Edgellä. Veitsisarjalle annetaan lisäksi elinikäinen takuu materiaalien ja tuotantovirheiden osalta.