Mareld Akio leipäveitsi, 20 cm

Mareld Akio leipäveitsi, 20 cm
Kategoriat: Juhlakattaus, Aterimet
Brand: Mareld
Color: Vaalea pakkapuu
79 EUR
Lisätietoja

Leipäveitsi on usein se veitsi, jota pidät itsestäänselvyytenä keittiössä - ehkä todella hyvä leipäveitsi on yksinkertaisesti jotain, jota sinun täytyy pidellä kädessäsi arvostaaksesi sitä. Mareldin Akio-leipäveitsi on 20 senttimetriä pitkä, mikä riittää useimpiin leipätyyppeihin. Terävä, sahalaitainen reuna leikkaa optimaaliset viipaleet sekä kovasta leivästä että hapanleivästä, joissa on kova kuori ja sitkeä, ilmava sisäpuoli. Täydellinen ylelliseen leipomon leipään ja kotona juuri paistettuun leipään. Ota leivänpäälliset esille, sillä nyt on aamiaisen aika!Mareld Akio -sarjan terät on valmistettu 67 kerroksesta damaskitekniikalla, mikä antaa jokaiselle veitselle ainutlaatuisen kauniin kuvion. Veitset on valittu huolellisesti täyttämään kaikki keittiön tarpeet leikkaamisessa, viipaloinnissa ja kuutioinnissa. Niiden kovuus on 60–62 HRC, mikä tarkoittaa, että ne pysyvät terävinä erityisen pitkään, mutta vaativat samalla myös hieman lisätyötä niiden teroittamisessa. Suosittelemme pari vetoa timanttiteroituspuikolla ennen jokaista käyttöä.Veitsien kahvat on valmistettu vaaleasta pakkapuusta, kestävästä ja kompaktista materiaalista, joka on sekä vettä hylkivä että bakteerikasvua ehkäisevä. Kahvan muoto on pyöristetty keskeltä ja kapenee kohti helaa, mikä tarkoittaa, että saat tukevan otteen käyttämästäsi tekniikasta riippumatta. Tyylikkään vaaleaa puuta olevan muotoilun ansiosta voit jättää veitset näkyville veitsilistaan.Huolehtimalla veitsestäsi oikein varmistat, että ne kestävät useita vuosia. Suosittelemme, että huollat veistä säännöllisesti teroituspuikolla ja teroitat terää tarvittaessa kostealla hiomakivellä. Ylläpitohiontaan suosittelemme Mareldin 1000/3000 Hiomakiveä. Todella terävän terän saamiseksi suosittelemme viimeistelemään hionnan Mareldin 4000/8000 Hiomakivellä.