Trancher-veitsi, viipalointiveitsi, paistiveitsi – rakkaalla lapsella on monta nimeä. Tämä Kai Shunin upea veitsi on omaa luokkaansa. Pitkän ja suhteellisen kapean teränsä ansiosta veitsi soveltuu erityisen hyvin siistien ja tasakokoisten paistiviipaleiden leikkaamiseen ja savulohen siivuttamiseen. Tämä veitsi kuuluu Kai Shunin Nagare-sarjaan, jonka valmistuksessa käytetään uutta innovatiivista taontamenetelmää. Veitsen terään on taottu vuorotellen VG-10- ja VG-2-terästä, yhteensä 72 teräskerrosta. VG-2-teräs on huomattavasti pehmeämpää kuin VG-10-teräs, mikä tarkoittaa, että eri teräskerrokset kuluvat aavistuksen epätasaisesti. Terässä tätä ei voi nähdä paljain silmin, mutta tuloksena on hyvin hieno sahalaita, mikä lisää veitsen terävyyttä. Taontamenetelmää voidaan siksi pitää erittäin tehokkaana.