Kai Nagare-kokkiveitsi, 20 cm

Kai Nagare-kokkiveitsi, 20 cm
Kategoriat: Juhlakattaus, Aterimet
Brand: Kai
340 EUR
Lisätietoja

Gyutoveitsi eli japanilainen kokkiveitsi soveltuu kaikkiin keittiön leikkaus- ja hienonnustehtäviin, niin vihanneksille kuin lihallekin. Veitsessä on huomiota herättävän kaunis kädensija, joka on valmistettu harmaasta pakkapuusta. Tyylikkäästä kädensijasta saa todella miellyttävän ja tukevan otteen.Tämä veitsi kuuluu Kai Shunin Nagare-sarjaan, jonka valmistuksessa käytetään uutta innovatiivista taontamenetelmää. Terään on taottu vuorotellen VG-10- ja VG-2-terästä, yhteensä peräti 72 kerrosta ruostumatonta terästä. VG-2-teräs on huomattavasti pehmeämpää kuin VG-10-teräs, mikä tarkoittaa, että eri teräskerrokset kuluvat aavistuksen epätasaisesti. Terässä tätä ei voi nähdä paljain silmin, mutta tuloksena on hyvin hieno sahalaita, mikä tekee veitsestä entistäkin terävämmän. Taontamenetelmää voidaan siksi pitää erittäin tehokkaana.