Syntymäpäivätarjoilut viihteellisesti

post thumb
Juhlat Aikuisille
by Pauliina/ on 24 Jun 2024

Syntymäpäivätarjoilut viihteellisesti

Aikuisten synttäreillä voi tarjoilusta tehdä hiukan viihteellisempää. Se ei välttämättä tarkoita sitä, että hankit tanssijoita esiintymään tai muuta sellaista, vaan voit koota mielenkiintoisia pelejä tai muuta vastaavaa tarjoilujen oheen. Ne ovat hauskaa vaihtelua varsinkin silloin, jos pelkkä pönöttäminen ei ole sinun juttusi. Syntymäpäivätarjoilut viihteellisesti voivat houkutella myös vieraita heittäytymään. Miten tällaiset synttärit on kaikkein helpointa järjestää?

Mitä ovat syntymäpäivätarjoilut viihteellisesti?

Idea on hyvin yksinkertainen, sillä voit tarjoilujen oheen lisätä erilaisia kilpailuja ja voittaja saa palkintonsa herkkuna, joskin voit tietysti valita juoman tai syötävän niin, ettei siitä tule kohtuuttomasti liikaa kaloreita. Se on täysin sinun oman harkintasi varassa.

Sehän tiedetään, että suomalaiset ovat varsin kilpailuhenkisiä. Sekin tiedetään, että rapatessa roiskuu, joten kerro kutsussa kavereille, että viihdettä on tarjolla enemmän kuin tarpeeksi. He osaavat silloin valita itselleen sellaisen asun, joka ei tykkää huonoa, vaikka joutuisi kosketuksiin kosteuden tai sotkun kanssa

Ideana on se, että voittajalle kerrotaan, miten hänen pitää herkkunsa tai juomansa nauttia. Useimmiten se tapahtuu ilman käsiä tai jollain muulla hauskalla tavalla. Kolikkopelit ovat hauskoja pelaamisessa ja parhaan summan voittanut saa palkintonsa esimerkiksi kakkuna ja se tulee syödä ilman lusikkaa.

Syntymäpäivätarjoilut viihteellisesti ovat yleistyneet

Viihteelliset syntymäpäivätarjoilut ovat yleistyneet ja tehtäviksi voi valita pelikokemuksen lisäksi myös karaokea pieni pätkä tai lautapelejä, mikä ikinä tuntuukaan mukavalta. Pelin tai tehtävän tulee kuitenkin olla kohtuullisen lyhyt, sillä palkinto on houkutteleva.

Peleissä voi sääntöjä muuttaa esimerkiksi niin, että voiton saa se, joka häviää pelin tai tehtävän. Sillä tulee mukavasti vaihtelua perinteiseen sekä se saa täysin uutta draivia itse tehtävän suorittamiseen. Joskus voi jopa jättää kertomatta, että voittaja on pelin häviäjä. Silloin yleensä tunnelma nousee kattoon hetkessä.

Jos yhteen kerääntynyt porukka on hitsautunut hyvin kiinni toisiinsa jo vuosien varrella, niin syntymäpäivätarjoilut viihteellisesti on parasta, mitä porukalla voi tehdä. Jokainen tuntee toisensa ja sen ansiosta uskaltaa niin sanotusti laittaa kaiken peliin.

Missä juhlat voi järjestää?

Koska tilanne voi lähteä täysin käsistä, niin on hyvä varautua siihen, että osallistujilla on mahdollisuus vaihtaa vaatteita. Pieni puhdistautuminenkaan ei ole poissuljettua, joten pesumahdollisuus on myös hyvä löytyä. Kesällä tämän järjestäminen on helppoa, sillä hyvällä kelillä kaikki voi tapahtua ulkona.

Talvella on tietysti hiukan mietittävä, mitä kaikkea voi tehdä, sillä sotkua tulee ja pitää saada turvallisuussyistä nopeasti myös siivottua. Kaikki riippuu siitä, miten riehakasta väkeä olet onnistunut kutsumaan paikalle. Jos tämän osuuden pystyy viemään läpi ilman alkoholia, niin silloin turvallisuus on parempi.

Toisin sanoen, mattoja ei kannata pitää lattialla, sillä ne sotkeutuvat varsin helposti eikä ole myöskään huono idea suojata sohvakalusto tai tuolit, jos niitä on käytössä tilassa. Tilaa on myös syytä varata riittävästi, että kaiken mahtuu tekemään.

Mitä tehtäviä syntymäpäivätarjoilut viihteellisesti tarjoaa?

Olet varmasti nähnyt instagramissa tai vastaavassa useampia mahdollisuuksia. Joissain tehtävissä yritetään laittaa oikea pullo pahvilaatikossa piilossa olevan pullon kohdalle. Sen voitosta saa yleensä rahaa. Silver Moon suosittelee laittamaan pienen kirjekuoren, jossa on jokin syntymäpäivä tarjoilu. Vasta pelin loputtua kirjeet avataan ja tarjoilut syödään halutulla tavalla.

Kuten huomaat, niin syntymäpäivätarjoilut viihteellisesti tuovat varsin paljon iloa sekä itse suorittajalle, mutta myös niille, jotka katsovat tilannetta vierestä. Kakkua ei tarvitse heittää naamaan tai muuta vastaavaa, mutta erilaisilla tavoilla tehtävät syömiset ovat hauskoja sekä todella haasteellisia.