SUOMI KARAOKE

post thumb
Karaokejuhlat
by Pauliina/ on 08 Mar 2021

SUOMI KARAOKE

Suomi karaoke on avoin kaikille ja laulamaan pääsee ravintoloissa ja muissa vapaa-ajan viettopaikoissa. Suomessa karaoke on suosittua ja lähes kaikissa baareissa on mahdollisuus päästä laulamaan sitä. Se on loistava tapa päästä harjoittelemaan laulamista ja on hyvää treeniä varsinkin siinä mielessä, että paikalla on oikea yleisö. Karaoke rantautui alun perin Suomeen Japanista, jossa se on koko kansan hupia.

SUOMI KARAOKE ONNISTUU MYÖS KOTONA

Jos haluaa laulaa karaokea, ei aina tarvitse välttämättä lähteä ulos. Karaokea on voinut laulaa nimittäin kotona jo pitkään, mikäli omistaa vain tarvittavat laitteet. Laulamista varten tarvitaan tietysti mikki. Jotta laulu kuuluisi kunnolla, mikki tarvitsee vahvistimen sekä monitorit. Vannoutuneet karaokefanit hankkivat omat PA-laitteet, joita löytyy myös ravintoloista.

Silver Moon pyrkii tuomaan uusia näkökulmia karaokeharrastajien ulottuville. Kun aikaisemmin karaokea varten ostettiin VHS-kasetteja tai DVD:itä, nykyään on olemassa karaokea varten tehtyjä suoratoistoja. Suoratoistopalveluiden kautta voi striimata videoita vaikkapa omaan telkkariin. Kappaleiden taustat ja sanoitukset kuuluvat ja näkyvät samalla tavalla kuin ravintolassa. Kun yhdistät tietokoneen kunnon äänentoistoon, on meininki kuin lähikapakassa.

SUOMI LAULAA JA KARKELOI

Laulaminen on hieno harrastus ja karaoke on tehnyt siitä helposti lähestyttävän vapaa-ajan viettotavan. Karaoken tarkoituksena on nimenomaan se, että jokaisella on oikeus laulaa ja ilmaista itseään. Karaokessa ei kannata miettiä sitä, meneekö laulaminen aivan oikeaoppisesti ja sävelessä, vaan tärkeämpää on vetää tunteella.