JUHLIEN JÄRJESTÄMINEN

post thumb
Karaokejuhlat
by Pauliina/ on 07 Jan 2021

JUHLIEN JÄRJESTÄMINEN

Juhlien järjestäminen voi aiheuttaa stressiä sille, joka saa järjestelyvastuun. Aikuisten juhlissa ei välttämättä tarvita erityistä ohjelmaa, mutta se voi olla mukava lisä muuten onnistuneeseen juhlaan. Jos järjestää juhlat itselleen, voi valita sellaista ohjelmaa, josta itse pitää. Toiselle juhlia järjestettäessä pitää aina huomioida päivänsankarin toiveet, harrastukset ja elämäntapa. Laulamisesta ja rennosta menosta pitävälle karaokebaarit sopivat juhlapaikaksi.

Juhlien järjestäminen on mukavaa puuhaa, kun tuntee päivänsankarin ja hänen tyylinsä. Aikuisten juhlissa voi olla jokin pukuteema, esimerkiksi jokin vuosikymmen. Syntymäpäiväjuhlat voi olla naamiaiset, vieraita voidaan pyytää pukeutumaan esimerkiksi elokuvahahmojen asuihin.

SOPIVA OHJELMA LUO RENNON TUNNELMAN

Jos naamiaiset tai pukeutuminen erilaisiin asuihin ei tunnu omalta, voi kokeilla Silver Moon -karaokebaaria. Syntymäpäivillä voidaan pitää leikkimielisiä tieto- tai muita kilpailuja. Tanssiminen sopii hyvin aikuisten juhliin. Aina ohjelmaa ei tarvita, sillä toisinaan hyvä ruoka, juoma ja seura riittävät.

Juhlien järjestäminen alkaa maittavan ruoan ja juoman hankkimisella. Usein järjestäjä miettii myös vierasjoukon niin, että samanhenkisille ihmisille löytyy juttukaveri. Juhlapaikka saatetaan koristella, varsinkin kesäaikana käytetään paljon kukkia. Kun puitteet ovat kunnossa, voi miettiä sopivaa ohjelmaa. Vaihtoehtoja on paljon, myös aikuisten juhliin!

ERILAISIA AIKUISTEN JUHLIA

Nykypäivänä juhlat ovat rentoja, jäykkä seurustelu kahvikuppien äärellä on historiaa. Juhlat voi pitää kotona, voi vuokrata juhlapaikan tai pitää juhlat erilaisessa paikassa.

• Aikuisille voi pitää teemajuhlat, esimerkiksi päivänsankarin syntymävuoden mukaan.
• Aikuisten juhlat voi pitää erilaisessa ympäristössä, esimerkiksi laivassa.
• Aikuisten juhlissa voidaan leikkiä tai pelata erilaisia pelejä, kuten bingoa.

OHJELMAA JUHLIIN

Moni ei ehkä tule ajatelleeksi, että karaokebaarit sopivat hyvin aikuisten juhlien paikaksi. Varsinkin, jos juhlaväki pitää musiikista eikä arastele laulaa julkisesti. Voi vain mennä mukaan baariin, ja osallistua laulamiseen porukalla tai kukin vuorotellen. Baareissa on kaikki välineet valmiina sekä monipuoliset biisilistat tarjolla.

Jotkut karaokebaarit tarjoavat mahdollisuuden järjestää tiloissaan yksityisiä tilaisuuksia tai juhlia. Tällä tavalla voi järjestää rennot ja vauhdikkaat juhlat ja laulaa karaokea tutulla porukalla, ilman että paikalla on muuta yleisöä. Juhla tuntuu enemmän omalta, kun tila on vain omalle juhlaväelle. Järjestäjä voi valita biisilistat valmiiksi ja esimerkiksi jakaa juhlaväen joukkueisiin, jotka kisaavat parhaasta laulusta.