COCOLOCO TURKU TARJOAA PARASTA MUSIIKKIA

post thumb
Karaokejuhlat
by Pauliina/ on 06 May 2021

COCOLOCO TURKU TARJOAA PARASTA MUSIIKKIA

Cocoloco Turku on rento karaokebaari vailla vertaa. Oletko aina halunnut laulaa karaokea, mutta et ole koskaan uskaltanut? Astu ovesta sisään ja tunnelma vie sinut mukanaan. Ennen kuin huomaatkaan, olet jo laulamassa kaupungin parasta karaokea. Tänne voit piipahtaa yksin tai yhdessä, sillä rennossa seurassa tulet viihtymään. Turun Uudenmaankadulta löytyvä illanviettopaikka on sopivan matkan päässä, mistäpäin sitten tuletkin.

COCOLOCO TURKU ON OPISKELIJOIDEN SUOSIOSSA

Turku on opiskelijakaupunki ja sen vuoksi siellä tarvitaan hyviä ja rentoja menopaikkoja. Cocoloco on yksi kaupungin parhaista rennommista menomestoista. Hinnat ovat opiskelijan budjetille sopivan edulliset ja musiikki on laadukasta ilta toisensa jälkeen. Happy Hour takaa tiiviin tunnelman. Turun Cocoloco avasi ensimmäistä kertaa ovensa asiakkaille lokakuussa 2011.

Cocolocon viihtyisä olohuonemainen tunnelma punaisinen sohvineen saa viihtymään vähän pidempäänkin. Seinillä roikkuu kuvia Elviksestä ja Marilyn Monroesta. Värikäs discopallo pyörii katossa luoden tunnelmaa. Laajasta musiikkivalikoimasta on helppo valita illan tunnelmaan sopiva laulu laulettavaksi. Kanta-asiakkaat tuntevat toisensa ja nälän yllättäessä voi tilata pientä purtavaa baaritiskiltä. Silver Moon Turku on toinen paikkakunnalla sijaitseva suosittu karaokebaari.

KARAOKEN SUOSIO

Suomessa on laulettu karaokea jo yli 30 vuotta, eikä sen suosio näytä laantumisen merkkejä. Mukavat karaokebaarit ylläpitävät tätä hauskaa harrastusta. Turussa sijaitseva Cocoloco ei ole mikään poikkeus, sillä musiikkivalikoimaa lisätään aina sopivin väliajoin ja myös yleisön toivomuksesta. On aina mukava mennä yleisön eteen laulamaan oma suosikkilaulunsa.