Vietä yksityistilaisuudet & juhlasi SilverMoonissa!

SilverMoon on ihanteellinen paikka juhlien ja muiden tilaisuuksien järjestämiselle:

  • Synttärit
  • Polttarit & varpajaiset
  • Etkot
  • Yritysten yksityistilaisuudet: yritysillat & yritysesittelyt
  • Drinkkikoulutukset
  • Opiskelijatapahtumat & sitsit
  • Kanta-asiakasillat & tuote-esittelyt

SilverMoon tarjoaa yrityksille, järjestöille ja yksityishenkilöille hyvät puitteet järjestää yksityistilaisuuksia. Olipa kyseessä pieni tai suuri tilaisuus, SilverMoonissa tapahtumat onnistuvat 150 henkilölle! Huumorintajuinen ja ammattitaitoinen henkilökuntamme tekee tilaisuudesta onnistuneen, joka muistetaan vielä pitkään.

Yksityistilaisuudet, juhlat ja muut erikoisuudet ovat yhteyden oton päässä, laita viestiä lomakkeella ja jutellaan lisää! Voimme esim. avata jo klo 18 ja olla avoinna vain teille 18-20, tai esim palvella vain teitä koko tiistaiyön tms – rohkeasti kyselyä yhteistyöhön! 

Nesteytyksen lisäksi, myös ruokatarjoilun järjestäminen onnistuu kätevästi, sillä catering-yrityksien kautta saadaan herkulliset ruokatarjoilut tilaisuuteenne.

MEISTÄ
SilverMoon on karaoke- ja seurusteluravintola joka löytyy kaupungin keskustasta. SilverMoon avasi ovensa 12.päivä marraskuuta 2004 ja saavutti huikean suosion heti päivänvalon nähtyään. Viihtyisä seurusteluravintola tarjoaa tilat 150 henkilölle. SilverMoonista löydät ainutlaatuisen fiiliksen, jota muualta saa etsiä. Mukaansa tempaavan musiikin, karaoken ystävien ja mahtavan fiiliksen lisäksi soitamme taustamusiikkina -80 ja -90 luvun biisejä. Esiin pulpahtelee myös 70-luvun ja nykypäivän hittejä Spotify Busineksestä!

Omistajavaihdoksen 9/2017 myötä omistajuus siirtyi Schwela Consulting Oy:lle ja olemme tehneet suuren remontin 7/2018 ja päivittäneet myös karaoken tämän päivän tasalle – Tervetuloa tsekkaamaan uudistunut SilverMoon ja laulamaan! www.facebook.com/karaokebarsilvermoon


Ota yhteyttä ja kysy tarjous: