Karaokesta vastaa Rami *djrami* Pyykkö / Parasta DJ Karaokesta. Silvermoonissa on käytössä Singa, Maestro, sekä monet muut – joten löydät varmasti kappaleesi!

Karaoke on uudistettu ja olemme heittäneet hyvästit levyille. Käytämme nykyaikasta Singa Pro – karaokejärjestelmää, sekä muunmuassa myös Maestro karaokea (yhteensä yli 100 000 biisiä) ja voit selata kappaleita, sekä ilmoittautua laulajaksi suoraan Singa-sovelluksella

Kappaleet vain parhailta kotimaisilta ja kansainvälisiltä karaokekustantajilta. Selaa laajaa kappalevalikoimaa osoitteessa https://singa.com/fi/songs Voit siis etsiä kappaleita omalla kännykällä, ilman kappalekirjan odottamista!

Singa karaoke

Vietettyään 10 vuotta karaoketeollisuuden sekä pohjoismaisen startup-kentän parissa, Atte ja Tomi ymmärsivät, että sillä välin kun kaikki muut sisältöalat olivat kokeneet oman “Spotify -murroksensa” – eli radikaalin siirtymisen digitaalisille alustoille, sekä moderneihin käyttäjäkeskeisiin tuotteisiin – oli karaoke yhä syvästi juurtunut 90-luvulle ilman mitään muutosta näköpiirissä. Jotain tarvitsi tehdä.

Singa perustettiin tekemään karaokelle, mitä Netflix on tehnyt elokuville ja Spotify musiikille – päivittämään ja mullistamaan kokonainen ala. Kuluttajille tarjoamme helpoimman tavan laulaa karaokea missä ja milloin tahansa, millä tahansa laitteella. Kaupallisille toimijoille tarjoamme aidosti modernin karaokeratkaisun, jota vastaavaa ei markkinoilta löydy.

Pohjimmiltamme olemme teknologiayhtiö ja vahvasti keskittyneitä tarjoamaan parhaan mahdollisen laulukokemuksen. Ainutlaatuinen tuotefokuksemme, palvellen sekä kuluttaja- että ammattilaismarkkinoita, yhdistettynä syvään alan kokemukseemme, asettaa meidät ainutlaatuiseen asemaan kehittyä maailman johtavaksi brändiksi 15 miljardin dollarin globaalilla markkinalla.

PSST! Karaoketerveisiä;
Otathan huomioon, että laulujono on pisimmillään puolen yön jälkeen, joten suosittelemme tulemaan ajoissa, – jotta pääset varmasti laulamaan, voit tarkistaa laulujonon myös Singa-sovelluksella. Karaoke päättyy puoli tuntia ennen sulkemista, valomerkin välähtäessä päälle. https://singa.com/fi/venues/turku/karaokebar-silvermoon

www.silvermoon.fi