Karaoke on uudistettu ja yli 60 000 kappaleen valikoima tulee nykyaikaisen Singa Pro-palvelun kautta, vain parhailta kotimaisilta ja kansainvälisiltä karaokekustantajilta. Selaa laajaa kappalevalikoimaa osoitteessa https://singa.com/fi/songs Voit siis etsiä kappaleita omalla kännykällä, ilman kappalekirjan odottamista!

Singa

Vietettyään 10 vuotta karaoketeollisuuden sekä pohjoismaisen startup-kentän parissa, Atte ja Tomi ymmärsivät, että sillä välin kun kaikki muut sisältöalat olivat kokeneet oman “Spotify -murroksensa” – eli radikaalin siirtymisen digitaalisille alustoille, sekä moderneihin käyttäjäkeskeisiin tuotteisiin – oli karaoke yhä syvästi juurtunut 90-luvulle ilman mitään muutosta näköpiirissä. Jotain tarvitsi tehdä.

Singa perustettiin tekemään karaokelle, mitä Netflix on tehnyt elokuville ja Spotify musiikille – päivittämään ja mullistamaan kokonainen ala. Kuluttajille tarjoamme helpoimman tavan laulaa karaokea missä ja milloin tahansa, millä tahansa laitteella. Kaupallisille toimijoille tarjoamme aidosti modernin karaokeratkaisun, jota vastaavaa ei markkinoilta löydy.

Pohjimmiltamme olemme teknologiayhtiö ja vahvasti keskittyneitä tarjoamaan parhaan mahdollisen laulukokemuksen. Ainutlaatuinen tuotefokuksemme, palvellen sekä kuluttaja- että ammattilaismarkkinoita, yhdistettynä syvään alan kokemukseemme, asettaa meidät ainutlaatuiseen asemaan kehittyä maailman johtavaksi brändiksi 15 miljardin dollarin globaalilla markkinalla.

Open

Facebook - Karaokebar Silvermoon Instagram - Karaokebar Silvermoon In English På Svenska